Over Ons | bijles toelatingsexamen geneeskunde | Leuven

Het SlaagTAT team

Getalenteerde lesgevers
staan klaar om jou te begeleiden

Bij slaagTAT geloven we dat iedereen kan slagen voor het toegangsexamen geneeskunde met de juiste begeleiding en ondersteuning. Ons team van getalenteerde docenten is er om u bij elke stap te begeleiden bij jouw voorbereiding op het toelatingsexamen.

We begrijpen de unieke uitdagingen die komen kijken bij de voorbereiding op toelatingsexamens voor een carrière in de geneeskunde en ze zijn toegewijd om u te helpen uw academische doelen te bereiken.

We begrijpen dat elke student andere behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we flexibele opties aan om ervoor te zorgen dat u de beste formule kunt vinden die bij uw behoeften past.

“Bij SlaagTAT zijn we zeer selectief omtrent met welke lesgevers we samenwerken. Slechts 20% doorstaat onze strenge selectieprocedure en ze worden aan de hoogste standaarden gehouden. Topkwaliteit is voor ons de baseline.”

Bereikbaarheid
vlakbij Leuven station

De fysieke lessen vinden plaats in het bedrijvencentrum Regus, in het stationsgebouw van Leuven.
Dit is vlakbij de sporen, bushaltes en kiss&ride-zone.

“We leggen de lat hoog. Zowel voor onszelf, onze lesgevers als voor de student. Vanuit dit kader scheppen we een correct verwachtingspatroon en kunnen we significante vooruitgang voor jou als student verwezenlijken.”

Vakspecialisten biologie. (v.l.n.r.: Amber, Hanne en Kyara)

Vakspecialisten fysica. (v.l.n.r.: Ercan, Denis, Matthieu en Filip)

Vakspecialisten wiskunde. (v.l.n.r.: Anna, Ercan, Filip en Seyfettin)

Vakspecialisten chemie. (v.l.n.r.: Ercan, Arne, Faysal en Filip)

Graag meer info?

Scroll naar boven